Actualitat

Benvolgudes famílies,

Des de la Comissió de Menjador volem compartir amb vosaltres un nou propòsit per al 2022.

Per aquest motiu us presentem aquest espai d’hàbits alimentaris, on mensualment compartirem informació nutricional saludable per tal d’apropar-la a tota la comunitat educativa.

Començarem amb el fullet i la guia dels petits canvis elaborats per l’Agència Catalana de Salut Pública, i aquesta cançó de Xiula que ens anima a reduir el consum de sucre:

...

Hola,

Us passem aquesta informació per si és del vostre interès. Pot resultar bonic per als dies de vacances que comencen tot seguit.

LA JUNTA

Benvolgudes nenes i benvolguts nens de l’escola Frederic Godàs,

El proper dimarts, dia 21 de desembre de 2021, rebrem la visita a l’escola de dos patges reials que vindran a recollir les vostres cartes per als Reis Mags. Suposem que us heu portat molt bé i que ho continuareu fent perquè així els Reis podran ser més generosos.

Si voleu podeu demanar també que s’acabi la pandèmia i així podrem fer moltes més coses: ensenyar tota la cara, fer-nos petons, abraçar-nos, fer festes, jugar sense mascareta,...

Porteu la vostra carta el dimarts 21 al matí i la podreu lliurar...

Benvolgudes famílies,

El proper dimecres, dia 22 de desembre de 2021, l'horari lectiu és de 9:00 h. a 13:00 h, per la qual cosa l'única activitat extraescolar que es farà és l'acollida matinal i l'únic servei que funcionarà serà el de menjador escolar.
La resta d'activitats queden suspeses.
L'alumnat que fa ús del servei de menjador s'haurà de recollIr a les 15:00 h. a la porta principal. La sortida es farà de forma ordenada i NO es podrà recollir l'alumnat abans d'aquesta hora. Preguem puntualitat.

Moltes gràcies per la vostra...

Us fem arribar la nostra felicitació amb els millors desitjos per l'any 2022, si més no, que vingui carregat de salut i esperança.

BONES FESTES!!

LA JUNTA

Subscrigui's a les darreres novetats