CAMINADA GODÀS Pro-viatge Setmana Blanca alumnes de 6è, curs 2021-2022

Benvolgudes famílies, us convidem a participar en la:

CAMINADA GODÀS Pro-viatge Setmana Blanca alumnes de 6è, curs 2021-2022, de l’Escola Frederic Godàs

Organitza l’AFA Escola Frederic Godàs i famílies de l’alumnat de 6è curs.

Dia: 12 de desembre de 2021 Hora de sortida: 11h

Lloc de sortida i d’arribada: Passarel·la Camps Elisis

Recorregut: d’anada i tornada. Sortida des de la passarel·la cap a la canalització del riu Segre fins a les comportes, pujada cap al pont de Pardinyes i després per l’avinguda de Tortosa, avinguda Pearson fins a l’entrada a la Mitjana i tornada (aprox. 5 km.). Cadascú, segons les seves possibilitats i per decisió pròpia, pot ajustar-se el recorregut i donar la volta en el moment que ho cregui oportú. A més, és apte per a cotxets infantils, però demanem que com que és una Caminada, no es faci amb cap altre vehicle com bicicletes, patinets, etc.

Inscripció:
A partir de 12 anys: 3€
De 6 a 12 anys: 2€
De 0 a 5 anys: gratuïta
Dorsal 0: aportació voluntària per col·laborar

Presencialment: Dies 29 de novembre i 2, 3, 9 i 10 de desembre, a la secretaria de l’AFA de 16.30h a 17.30h i el mateix dia de la caminada de 10.30h a 11h.

Telemàticament: Al correu caminadagodas@gmail.com Des d’avui fins divendres 10 de desembre a les 20h.

Pagament: metàl·lic, targeta de crèdit, transferència bancària o Bizum

Lliurament de Dorsals: En mà, en el moment de la inscripció presencial, o es pot enviar l’arxiu per email i que se l’imprimeixi cadascú (la cinta adhesiva o imperdibles per enganxar-los van a càrrec de cada participant)
Si sou un grup de familiars o amics que us voleu inscriure, millor si una persona inscriu tot el grup, sigui de manera presencial o telemàtica)

Dades per fer la inscripció Nom i Cognoms, DNI i telèfon (en cas de ser un grup, una unitat familiar, amb un telèfon serà suficient).

Avituallament: Per gentilesa de l’empresa del càtering del menjador escolar Celmiranda SLU: Una peça de fruita i una ampolla d’aigua.

INFORMACIÓ: Aquesta activitat està condicionada al que pugui establir el PROCICAT i les autoritats competents per emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial risc. IMPORTANT
- Serà obligatori l’ús de la mascareta abans de la sortida i a l’arribada, no es permetrà accedir a la sortida sense la mascareta. Un cop començada la caminada està prohibit llençar-la a terra, tant al principi com al llarg del recorregut.
- S’haurà de respectar en tot moment el distanciament social i la neteja de mans per recollir dorsals o avituallament.

Amb la inscripció la persona participant accepta la declaració d’autoresponsabilitat assegurant que està lliure de la COVID-19, i que durant els dies precedents tampoc ha tingut símptomes.
Cada participant haurà d’assumir els danys que puguin causar a si mateixos o als altres.
En cas de pluja posposarem la caminada per passades les vacances de Nadal, i ja informarem de la nova data.
Només per motius de força major es farà el retorn de l’aportació econòmica a la participació de la Caminada.
El total de les aportacions recollides estan destinades a l’alumnat que participa en la Setmana Blanca que organitza l’escola. En el cas que l’excursió no es dugués a terme, serà la Junta de l’AFA qui decidirà la nova destinació dels diners recollits.

Us engresquem a apuntar-vos! Col·laborem amb el nostre alumnat, fem esport, fem comunitat Godàs i passem un matí en bona companyia!!

La Junta

Fitxers adjuntsMida
CAMINADA GODÀS 2021 2022 CARTELL + INFO.pdf2.57 MB

Subscrigui's a les darreres novetats